Uw Peugeot specialist in Hengelo voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Peugeot in Hengelo!

Garage Lubbers is als PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is door de PCA aangesteld voor de regio Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Enschede.

Elk PCA lid is gespecialiseerd in Peugeot en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Garage Lubbers.

onderhoud apk peugeot

Merkspecialist onderhoud en apk in Peugeot te Hengelo

Het PCA dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Peugeot, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud & reparatiesgarantie, financieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud in Twente voor uw Peugeot

PCA dealer en merkspecialist voor Peugeot, Garage Lubbers is een vertrouwd adres in de regio Hengelo voor uw onderhoud en apk.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Peugeot. De monteurs van de PCA dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Peugeot en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Peugeot importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK in de regio Hengelo voor Peugeot, maar daarnaast voor alle merken. Dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Contact Afspraak maken

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

074-2913766 info@garagelubbers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 074-2913766

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×