Ruit herstel of vervanging

Voorruit van Uw auto defect?

Voorruit defect

  • Wij herstellen sterretjes
  • Wij vervangen alle ruiten
  • Wij regelen het met U verzekering
  • Verzekerd voor ruitschade?

Sterretje in Uw ruit?

Wij kijken direct of het is te herstellen

Voorruit defect?

Wij vervangen hem voor u

Verzekerd voor ruitschade?

Wij regelen het direct met Uw verzekering

Eerst repareren, dan pas vervangen

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk.


Ruitreparatie

Is Reparatie mogelijk?

Bij Garage Lubbers proberen we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog.

Bij een voorruitschade kijken we eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Is het totale sterretje niet groter dan een 1 Euro muntstuk , dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden.
Verreweg het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde kunsthars. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

APK keuring

Een scheur in de voorruit is toegestaan wanneer deze het zicht niet belemmert en niet vertakt is.


Voorruitvervanging

Het gebeurt ons allemaal wel eens: een kapotte voorruit. Garage Lubbers in Hengelo zorgt dat een nieuwe autoruit wordt geplaatst met garantie op eventuele montagefouten.  Bovendien nemen wij alle financiële en administratieve zorgen uit handen. U hoeft alleen uw eigen risico te checken en te bellen voor een afspraak.

In moderne auto’s (na 1990) zit de voorruit bijna altijd gelijmd in de carrosserie van de auto. Hierdoor maakt de ruit een dragend onderdeel uit van de carrosserie wat de torsiestijfheid van de auto ten goede komt. Deze moderne techniek stelt hoge eisen aan de lijmverbinding.

Laat uw autoruit altijd vervangen door Garage Lubbers in Hengelo zodat u verzekerd bent van een hechte en waterdichte lijmverbinding volgens fabrieksnormen. Respecteer de wegrijtijden (van 0,5 tot 2 uur na montage) die de specialist voorschrijft. Indien het lijmsysteem niet voldoende is uitgehard, kan bij een crash de ruit uit de carrosserie los komen. Hierdoor wordt de werking van de airbags negatief beïnvloed waardoor onnodig letsel kan ontstaan

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

074-2913766 info@garagelubbers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 074-2913766

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×