Uw Citroën specialist in Almelo voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Citroën in Almelo!

Garage Lubbers is als PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is door de PCA aangesteld voor de regio Hengelo Overijssel, Borne en Delden.

onderhoud apk citroën

Onderhoud en APK specialist in Almelo

Elk PCA lid is gespecialiseerd in Citroën en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Garage Lubbers uit de regio Almelo.

Het PCA dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud & reparatiesgarantie,  financieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud voor uw Citroën

PCA dealer en merkspecialist voor Citroën, Garage Lubbers is een vertrouwd adres in de regio Almelo voor uw onderhoud en APK.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Citroën. De monteurs van de PCA dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Citroën en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Citroën importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK in Citroën in Almelo, maar ook voor alle merken. U bent met elk automerk van harte welkom!

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Gewoon aankomen is het allerbeste! 

Contact Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

074-2913766 info@garagelubbers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 074-2913766

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×