Auto bandenwissel Hengelo

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Lubbers

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de bandenwissel in Hengelo?

Auto bandenwissel Hengelo. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Lubbers Hengelo beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Hengelo

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Garage Lubbers winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Hengelo. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Garage Lubbers Hengelo zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Garage Lubbers biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Hengelo bent u bij Lubbers op de juiste plek!

Garage Lubbers is PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Hengelo.

Maak nu een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

074-2913766 info@garagelubbers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 074-2913766

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×