Vervolg-paginaslider-Lubbers-1 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg PCA-home-slider-8-citroen Vervolg-paginaslider-Lubbers-2 PCA-vervolg-paginaslider-cit-3 Hoofdslider-208-rally

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Klik hierboven op "afspraak maken " en u komt op onze online plan module.
Maar u mag natuurlijk ook gewoon bellen naar: 074 - 2913766

PCA nieuws 03 01 2019 foto1

Groot feest bij Citroën, dat dit jaar het eeuwfeest viert.

En dat wordt onder meer groots aangekondigd met een nieuwe versie van de televisiereclame, waarin de liftende hoofdrolspeler nog meer klassieke modellen tegenkomt.

PCA nieuws 03 01 2019 foto2

Nadat de eerste versie van de inmiddels bekroonde Citroën-commercial afgelopen maart debuteerde, is er nu een geheel nieuwe versie te zien; wederom geproduceerd door het reclamebureau met de toepasselijke naam Traction. Veel elementen zijn gebleven, maar er is ook het een en ander toegevoegd. Gebleven is in elk geval het begin met de karakteristieke roffel van de 2CV, gevolgd door het mooie ‘Take The Long Way Home’ van Roger Hodgson.

PCA nieuws 03 01 2019 foto3

DS Pallas

Wat is er nieuw? Wel, onze lifter komt na ritjes achterin de blauwe 2CV en op de voorbank van een HY bestelauto aan in Parijs, waar hij oog in oog komt te staan met een oudere heer, die achterin een zwarte DS Pallas zit. Het gaat hier om Jacques Séguéla, die in de jaren tachtig verantwoordelijk was voor spraakmakende reclamecampagnes van Citroën, zoals met de AX op de Chinese Muur, de Visa GTi op een vliegdekschip en de CX met Grace Jones. Mooi is dat in de straat waar de scene zich afspeelt onder meer een Citroën Ami en een Simca 1100 geparkeerd staan.

PCA nieuws 03 01 2019 foto4

Xsara Picasso

Na een rit in een gele Méhari door een woestijnlandschap en schuilen voor de regen in een bruine CX, komt onze lifter in de jaren negentig terecht als hij achterin een Xsara Picasso stapt, ook alweer zo’n succesvolle auto voor het merk. Grappig is dat een andere passagier een jongetje is dat een verjongde uitgave van hemzelf lijkt te zijn.

PCA nieuws 03 01 2019 foto5

Sébastien Loeb

Na een korte stilte gaat het fenomeen Xsara in een hogere versnelling, als de lifter zich opeens de navigator van rallyheld Sébastien Loeb mag noemen. De negenvoudige kampioen, die voor Citroën bovendien acht wereldtitels binnensleepte, sleurt een Xsara WRC op de zijn bekende, zeer spectaculaire wijze over smalle bergroutes.

PCA nieuws 03 01 2019 foto6

C5 Aircross en C4 Cactus

Aansluitend is het tijd voor de nieuwste modellen van Citroën, de C5 Aircross en de C4 Cactus, met ook nog een korte blik op de toekomst in de vorm van het studiemodel CXperience. Kortom, stof genoeg voor heel wat kippenvel. Het wordt een mooi Citroën-jaar!

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

De koude dagen staan weer voor de deur.

Daarom bieden wij de hele maand december, een GRATIS WINTERCONTROLE aan.

U kunt deze hele maand op afspraak uw auto laten controleren om veilig de winter door te komen.

Wij zullen onder andere uw banden, remmen, verlichting, vorst bestendigheid van de vloeistoffen, uitlaat, en ruitenwissers controleren.

PA120410 2 

Tevens kunnen we dan uw winterbanden monteren, mocht u deze nog niet hebben dan kunnen we u deze leveren tegen een scherpe prijs! Uw zomer/of winterbanden kunnen in onze banden opslag overwinteren of zomeren.

Maak snel een afspraak!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk           lease service center

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage lubbers

Pasmaatweg 15, 7556 PH, Hengelo (Ov)
074-2913766
info@garagelubbers.nl 

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt